Doe het licht uit voor het klimaat: Earth Hour

Earthhour

Zaterdag 28 maart van 20.30 tot 21.30 uur gaat het licht uit. Over de hele wereld zullen steden, bedrijven en huishoudens een uur lang ‘op zwart gaan’: Earth Hour.
Earth Hour is een wereldwijde actie van het WNF tegen klimaatverandering. Het is een simpele actie met een groot effect. Als miljoenen mensen het licht uit doen is dat een indrukwekkend signaal aan regeringen om echt werk te maken van de aanpak van klimaatverandering.

Wereldwijd hebben al meer dan 2000 steden ‘ja’ gezegd tegen Earth Hour: historische gebouwen, beeldbepalende bruggen of stadsgezichten zullen in het donker gehuld zijn. In Nederland ondersteunen Amsterdam, Rotterdam, Amersfoort en een aantal andere gemeenten de actie.

Het Wereld Natuur Fonds roept iedereen op zich aan te sluiten bij Earth Hour: doe je lichten uit en laat zo je stem horen voor actie tegen klimaatverandering.

Doe mee: www.wnf.nl

Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

3 reacties op Doe het licht uit voor het klimaat: Earth Hour

  1. antsje zegt:

    Leuk idee om je eigen voorpagina te maken. De foto’s hieronder mogen er ook zijn.

  2. NANNE zegt:

    Gerda,

    het is misschien een leuk idee,
    maar eerlijk gezegd heb ik er niet zoveel mee. Maar bij een bijzondere gelegenheid zou het misschien leuk kunnen zijn om te schenken, echter ik hoop nooit zoiets als cadeau te krijgen.

    Nanne

  3. Jet zegt:

    Ik ben het met het WNF eens dat we veel zuiniger met energie kunnen omgaan. Vanwege het milieu natuurlijk, want dat heeft er onder te lijden, onder al die verslindende mensen. Maar ook vanwege de verspilling. Hopelijk vindt er nog eens een omslag in denken plaats en hoeven organisaties als WNF verspillend energieverbruik niet telkens onder de aandacht te brengen.

Plaats een reactie