Michael Jackson in de Londense O2

Alle 50 concerten van Michael Jackson in de Londense O2 zijn uitverkocht. De organisator, AEG Live, meldt dat de meer dan miljoen kaarten in een recordtijd waren uitverkocht waren. De 50 optredens vinden plaats in juli, augustus en september van dit jaar en januari en februari volgend jaar.

Inmiddels heeft Michael Jackson de organisatoren van zijn concerten een hoop extra kopzorgen bezorgd. Hij wil dat zijn podium op een jungle lijkt en eist dat hij met verschillende tropische dieren (een panter, olifant, slangen, tropische vogels en 3 apen) op de planken mag staan. Zelf wil hij graag op de olifant zitten. Voor de organisatie zal het niet makkelijk worden om de dieren op het podium te krijgen. Enerzijds zou de verzekering veel geld kosten en anderzijds kunnen wetten op dierenrechten roet in het eten strooien.

Jackson_146839c

Ik: vroeger een grote fan – nu nog steeds groot liefhebber van de muziek van Michael Jackson. Ik hoop dat hij de wereld versteld doet staan met zijn concerten.

Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

5 reacties op Michael Jackson in de Londense O2

  1. Griet zegt:

    Hoop dat jullie heel lang mogen genieten van dit fijne stekkie!!!

  2. Anna zegt:

    Ziet er mooi uit Gerda, maar krijgen we die gemeubileerde binnenkant ook nog te zien?;-)
    groetnis, anna

  3. NANNE zegt:

    Prachtige foto’s van Texel, Gerda.
    Nou je weet, dat ik ook Texel een prachtig eiland vind. We zijn er twee of drie keer geweest! Erg mooi. Ben nog steeds druk met zaken rond Koop…, het is en was allemaal erg spannend, maar ik ben erg tevreden. Het is een ontzettend aardige jongen. nu zal ik proberen om zijn moeder in Amerika even te skypen..!

    groet, Nanne

  4. Lena zegt:

    Hoi Gerda,

    Wat heb je weer een paar prachtige foto’s gemaakt! Kun je niet eens ergens exposeren? In de bieb of ergens anders? Het is jammer dat de foto’s niet door een nog groter publiek kunnen worden gezien.

    Groet,

    Lena

  5. NANNE zegt:

    Hé Gerda,

    leuk Texel-weer!

    groet,
    Nanne

Plaats een reactie